Merimangat që do t’ju “pushtojnë” shtëpinë

Merimangat që do t’ju “pushtojnë” shtëpinë

14:45 06/09/2019

Bashkë me vjeshtën në shtëpitë tona vijnë edhe merimangat.

“Miqtë” tetëkëmbësh kërkojnë ngrohtësinë dhe thatësinë e shtëpive tona në vjeshtë, ndaj duhet ta mendojmë praninë e tyre si një kompliment. Por jo të gjithë janë fansat e tyre.

Nga 650 specie merimangash, vetëm 12 kanë mjaftueshëm helm për të dëmtuar njerëzit, por asnjë për ta çuar në shkallë serioze.

Po ju tregojmë se kush do t’ju vizitojë dhe kush nga këta miq mund t’ju pickojë.

/tvklan.al

Të ngjashme