Në një mesazh të veçantë Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, ka uruar të gjithë shqiptarët, brenda dhe jashtë vendit, Vitin e Ri 2015.

Kreu i shtetit tha se viti që po lemë pas u shënjua nga dy ngjarje të rëndësishme siç ishte vizita e Papa Françeskut dhe marrja e statusit të vendit kandidat.

Presidenti Nishani i ka bërë edhe një apel politikës shqiptare të gjejnë dialogun e munguar në të mirë të reformave dhe integrimit të vendit.