Meta kërkesë Komisionit të Venecias për dy anëtarët e Gjykatës Kushtetuese

Meta kërkesë Komisionit të Venecias për dy anëtarët e Gjykatës Kushtetuese

16:21 21/01/2020

Pas Kuvendit, Komisionit të Venecias për çështjen e Gjykatës Kushtetuese i është drejtuar dhe Kreu i Shtetit.

Zëdhënësi i Presidentit Meta lajmëron ai i është drejtuar zyrtarisht Komisionit të Venecias lidhur me shkeljet kushtetuese dhe ligjore që ka bërë Kuvendi, sipas tij me zgjedhjet e dy anëtarëve të Gjykatës Kushtetuese.

Ai shkruan në rrjetet sociale se kërkesa si dhe pyetjet konkrete drejtuar këtij institucioni do të bëhen publike gjate ditës së nesërme në faqen zyrtare të Presidentit.

Tv KlanGrupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi