Miliarderja rrëfen jetën seksuale pasi u bë nënë

Miliarderja rrëfen jetën seksuale pasi u bë nënë

14:56 14/09/2019

Kylie Jenner “nxeh” kopertinën e Playboy-t

Hyri në histori si miliarderja më e re që e ka vënë vetë pasurinë e saj, tashmë Kylie Jenner është një figurë të cilën çdo reviste do të donte ta kishte në kopertinë, qoftë edhe e mirënjohura Playboy.

22-vjeçarja, motra më e vogël e familjes Kardashian, zhvilloi një set ekskluziv fotografik për revistën amerikane, kopertina e së cilës ishte, si zakonisht, tejet e nxehtë.

Sëbashku me të dashurin e saj, Scott Travis, Kylie dha edhe intervistë, ku rrëfeu se lindja e vajzës Stormy, nuk ka qenë një pengesë në jetën seksuale të saj. Sipas Kylie, mund të jesh një grua seksi dhe një nënë përkushtuar njëkohësisht.

Tv Klan

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT