“I pasur lind, nuk bëhesh”! Kjo thënie vërtetohet në shembullin trashëgimtarëve të vegjël të familjeve më të njohura të botës së spektaklit dhe politikës.

I dhjeti në listën e milionerëve është Willou Smith, djali i aktorit të njohur Will Smith. Pasuria e tij është 5 milionë dollarë. Vëllai i tij Xhaden është vend të 7 me 8 milionë.

Në listën milionerëve të vegjël ndodhen edhe fëmijë të yjeve të tjerë hollivudianë, si vajza e Salma Hayek me 12 milionë dollarë. Një shumë qesharake krahasuar me 15 miliardë dollarët pasuri që zotëron babai i saj.

Pudiumi i vogëlushëve milionere mbahet nga vajza e Angelina Jolie dhe Brad Pitt, Nox, me 67 milionë dollarë. Në vend të dytë janë fëmijët e çiftit Bekam, pasuri a e tyre i kalon 100 milionët.

Kurorën e më të pasurve e mban një princ. Ai është vogëlushi George. Djali i Princit William ka një llogari bankare pre 1 miliardë Stërlinash.

Tv Klan