Milioneri u del në krah myslimanëve në Zvicër

Paguan gjobat e grave që veshin hixhab Rachid Nekkaz aktivisti dhe milioneri francezo-algjerian, ka marrë përsipër të paguajë të gjitha dënimet e grave që veshin hixhab në Zvicër, por duke përjashtuar këtu gratë që mbajnë burka. Nekkaz ka filluar ta bëjë këtë ende pa filluar që ligji të hyjë në fuqi në të gjithë Zvicrën. … Continue reading Milioneri u del në krah myslimanëve në Zvicër