Minecraft zbulon risinëMinecraft zbulon risinë

11:39 29/09/2019

Minecraft feston 10-vjetorin këtë vit dhe përveç librave dhe lodrave të panumërta, vjen me një lojë tavoline të quajtur Minecraft: Builders & Biomes.

Loja përbëhet nga tjegulla ndërtimi, blloqe të vogla druri dhe letra ilustruese për ndërtuesit e Minecraft. Ajo luhet nga 2 deri në 4 persona dhe zgjat 30 deri në 60 minuta.

Minecraft: Builders & Biomes do të dalë në shitje për Europën në muajin Tetor dhe do të kushtojë 39 Euro, ndërsa në Amerika do të dalë në Nëntor dhe do të kushtojë 39 Dollarë.

Ndërkohë loja mund të porositet paraprakisht online në faqen zyrtare të Minecraft./tvklan.al
Të ngjashme