Ministri i Punës Kadri Rrapi intervistë për punësimin (31 tetor 1998)

Posta

Ministri i Punës Kadri Rrapi intervistë për punësimin (31 tetor 1998)

12:15 31/10/1998

Pas konferencës së sotme me të rinjtë FRESSH-të Minsitri i Punëve të Jashtme Kadri Rrapi u shpreh për të punësuarit në Punët Publike. Objektivi i ardhshëm për vitin 1998 është që të punësohen rreth 28 mijë forca aktive punësimi. I pyetur nëse do të përfshiheshin dhe të rinjtë eurosocialistë ai u përgjigj :

” Nuk mendoj se objektivi ynë është angazhimi i forumeve partiake, madje konferenca e sotme mu duk sikur ngrihej mbi politikën dhe kjo konferencë mund të ishte dhe produkt i bashkëpunimit të gjithë forumeve politike që konkurojnë në qeverinë shqiptare.”

Pamje Ministri i Punës Kadri Rrapi intervistë./tvklan.al


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi