Ministria e Financave: Nuk do të ketë kontrolle tek biznesi i vogëlMinistria e Financave: Nuk do të ketë kontrolle tek biznesi i vogël

20:02 22/10/2020

“Jemi të angazhuar të ulim borxhin dhe të nxisim punësimin”

Ministria e Financave dhe Ekonomisë në një reagim pas publikimit të raportit të Bankës Botërore, shprehet se vlerësimet e bankës për një rimëkëmbje ekonomike 5% vitin e ardhshëm është në të njëjtat parashikime me ato të qeverisë shqiptare.

Ministria thotë se heqja e taksave për biznesin e vogël duke përfshirë dhe TVSH-në vitin e ardhshëm do të eliminojë kontrollet tatimore nga biznesi i vogël.

Po ashtu qeveria thotë se mbetet e angazhuar të ulë borxhin në kuadrin afatmesëm dhe të mbështetë programet për nxitjen e punësimit. 

Tv Klan
Të ngjashme