Ministria e Shëndetësisë ofron kurim jashtë vendit për pacientët shqiptarë (18 Nëntor 1998)Ministria e Shëndetësisë ofron kurim jashtë vendit për pacientët shqiptarë (18 Nëntor 1998)

09:45 18/11/1998

Ministria e Shëndetësisë ka vendosur të ndihmojë të sëmurët shqiptarë për t’u kuruar jashtë vendit. Ka pasur shumë raste kur Ministria e Shëndetësisë ka dërguar jashtë vendit për operacione të vështira shtetas shiptarë por dhe në spitalet e huaja ka patur mjaft probleme për këta pacientë si pasojë e mungesës së parave. Ministria e Shëndetësisë për të parën herë do të investojë për dërgesën dhe kurimin e pacientëve me fondet e shtetit shqiptar.

Pamje Ministria e Shëndetësisë, ministri Leonard Solis./tvklan.al

Gazetar : Eduart Frangaj
Të ngjashme