“MISS SHQIPERIA 2015” DHE KLIPI ME I RI VEROR I ANXHELA PERISTERIT!


“MISS SHQIPERIA 2015” DHE KLIPI ME I RI VEROR I ANXHELA PERISTERIT!

12:05 09/07/2015

Të ftuar:

Petri Bozo – Regjisor

Alda Bida – Skenariste

Sara Karaj – “Miss Shqipëria 2015”

Anxhela Peristeri – Këngëtare

 

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari 
Të ngjashme