Mjeket neurologë seminar mbi demencën (14 Nëntor 1998)

Mjeket neurologë seminar mbi demencën (14 Nëntor 1998)

12:06 14/11/1998

Mjekët neurologë janë mbledhur në seminarin e rradhës për të diskutuar rreth shkaqeve që sjellin plakjen e parakohëshme të trurit. Sipas studimit nga specialistët e fushës plakja e trurit në Shqipëri është më e lartë se në vendet e tjera dhe kjo ka vënë në alarm mjekët. Në takimin e sotëm mjekët neurologë raportuan mbi gjendjen e këtyre të sëmurëve por shkaqet e lindjes së demencës akoma nuk dihen. Gjithashtu neurologët dhe mjekët kirurgë kujtuan punën dhe personalitetin  e mjekut të njohur të kësaj fushe profesor Arian Xhumari.

Pamje nga seminari i neurologëve mjekë specialistë./tvklan.al

Gazetar : Eduart Frangaj

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT