SeldiDitet e fundit eshte folur shume per simbolet tona kombetare. Ngjarjet që ndodhën në fushën e Serbisë, ku flamuri shqiptar u valvit në mes të fushës, e motivuan Seldin të realizojë sa më shpejt videoklipin.  Kengetari, Seldi Qalliu ka vrapuar per te shfrytezuar kete moment dhe per te sjelle nje kenge me nota patriotike.

“Digjet Ballkani” është një këngë që përkrah ekipin kombëtar dhe tifozat kuqezi dhe fillimisht doli në versionin audio në prag të ndeshjes historike Serbi – Shqipëri.

“Digjet Ballkani

Sot e di e gjithë bota

S’ndahemi në copa – copa

S’na ndan serbi car dushani

Sepse flak kallet Ballkani” – janë disa nga vargjet e këngës “Digjet Ballkani”.

M.S