Mori në dorë një gur, por kur kuptoi çfarë ishte në të vërtetë i ndryshoi jeta përgjithmonë

Mori në dorë një gur, por kur kuptoi çfarë ishte në të vërtetë i ndryshoi jeta përgjithmonë

18:30 13/05/2017

Një grua gjeti një diamant të kafenjtë 2.65 karat kur shkoi për vizitë në një park.

Victoria Brodski, 25 vjeç nga Tulsa mori në dorë diamantin pa e kuptuar se ishte i tillë, pasi në fillim kishte menduar se ishte gur i zakonshëm.

E pavetëdijshme ajo ishte futur në një park ndërkombëtar për zbulimin e diamanteve dhe e mori vesh zbulimin që kishte bërë vetëm pasi stafi i parkut i konfirmoi se “guri” që kishte gjetur ishte një diamant i rrallë me vlerë 500.000 €.

Jeta e Victorias ndryshoi përgjithmonë pas zbulimit historik./tvklan.al

Të ngjashme