“Na lejoni të martojmë rininë”


“Na lejoni të martojmë rininë”

21:30 04/08/2020

Pronarët e lokaleve në Lezhë duan që të organizojnë dasma. Ndaj dolën sot në protestë. Nuk janë kundër respektimit të masave ndaj Covid-19, por akuzojnë autoritetet për standard të dyfishtë.

Disa janë gjobitur. Thonë se po falimentojnë. Japin edhe një zgjidhje për situatën ku ndodhen.

Me vendim të Komitetit Teknik të ngritur për koronavirusin, dasmat janë të ndaluara në vendin tonë pasi përbëjnë grumbullim njerëzish dhe rrezik për përhapjen e infeksionit.

Klan Plus
Të ngjashme