NACIONALIZMI PRO DHE KUNDER

NACIONALIZMI PRO DHE KUNDER

15:21 30/01/2013

Të ftuar:

Fatmir Mediu – Ministër i Mjedisit

Leonard Solis – Politikan

Adri Nurellari – Analist

Henri Cili – Administrator UET

Të ngjashme
UKT

NACIONALIZMI PRO DHE KUNDER

NACIONALIZMI PRO DHE KUNDER

15:21 30/01/2013

Të ftuar:

Fatmir Mediu – Ministër i Mjedisit

Leonard Solis – Politikan

Adri Nurellari – Analist

Henri Cili – Administrator UET

Të ngjashme
UKT