Naftëtarët e Ballshit përplasen me policinë


Naftëtarët e Ballshit përplasen me policinë

16:48 14/09/2020

Kërkojnë pagat dhe rifillimin e punës

Naftëtarët e Ballshit kanë protestuar sërish duke kërkuar rinisjen e punës dhe shlyerjen e pagave të prapambetura. Ata janë përplasur edhe me forcat e policisë dhe FNSH-së.

Disa prej protestuesve kanë çarë edhe kordonin e policisë, në tentative për t’u futur brenda ambienteve. Naftëtarët shprehen se nuk do të tërhiqen nga protestat.

Punëtorët e rafinerisë së Ballshit kanë rreth 10 muaj pa punë. Ata thonë se nuk janë paguar edhe gjatë periudhës së pandemisë, si dhe nuk u janë dhënë më shumë se 6 paga të prapambetura.

Tv Klan

Të ngjashme