Narcos – Episodi 11

Narcos – Episodi 11

00:30 06/02/2020

A do të arrijë Pablo Eskobar të arratiset nga burgu?

Cili do të jetë hapi i rradhës i agjenteve amerikanë?

Çfarë ka ndodhur me zv.ministrin e drejtesisë?

Judy, bashkëshortja e ish-ortakut të Eskobarit ka krijuar tashmë rrjetin e saj të prodhimit dhe shpërndarjes së kokainës.Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi