Narcos – Episodi 12

Narcos – Episodi 12

00:30 07/02/2020

ShBA dhe qeveria kolumbiane janë vënë në ndjekje të Eskobarit.

A do të arrijnë ata të gjejnë vendodhjen e tij?

Çfare do të ndodhë me deshmitarën e vetme e cila di se ku ndodhet Pablo?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi