Narcos – Episodi 14

Narcos – Episodi 14

00:30 12/02/2020

Çfarë impakti do të ketë intervista e djalit që rrefen për vrasjen e një minoreni nga një kolonel i ushtrisë kolumbiane?

Ndërkohë ka nisur sulmi për eleminimin e të gjitha bazave të drogës së Eskobarit dhe njerëzve të tij.

Dikush kërkon të japë informacion për kapjen e Pablo Eskobarit…

Si do të shkojë ky operacion?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi