Narcos – Episodi 17

Narcos – Episodi 17

00:30 18/02/2020

Los pepes arrijnë të gjejnë edhe avokatin e Eskobarit për ta eleminuar.

Pablo duhet të ndahet për herë të parë nga familja e tij. Tashmë ai është fillikat i vetëm…

Agjenti Merfi i vihet pas gruas, fëmijëve dhe nënës së Eskobarit.

Çfarë po ndodh me Pablon?

A do të arrijë familja e Eskobarit të emigroje në Gjermani?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi