Narcos – Episodi 19

Narcos – Episodi 19

00:30 20/02/2020

Pablo shkon të takojë një përson që nuk e ka parë prej vitesh.

Judy vazhdon tregtinë e kokainës duke mundur Eskobarin.

Gjithsesi një mesazh i papritur i vjen dhe asaj…

Kush fshihet pas këtij operacioni?

Dikush merr vesh që Eskobari flet në radio me të shoqën.

Kodet e frekuencave shkojnë në duart e agjentit Merfi.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi