Narcos – Episodi 2

Narcos – Episodi 2

22:00 13/01/2020

Industria e përpunimit të drogës bëhet aq e sofistikuar saqë tani edhe qentë e anti-drogës nuk mund ta dallojne dot.

Problemi i rradhës i Pablos është pastrimi i parave, më shumë se 5 milione dollarë në javë. Si do t’i pastrojë ai?

Çifti Merfi has një problem shumë naiv në aeroportin e Bogotas…

Pablo ndërkohë i është futur politikës dhe synon të bëhet president i Kolumbisë.

Ai është njeriu më popullor në vend duke i dhuruar para popullit…

Në Medilin krijohet një organizatë me emrin “vdekje rrembyesve” me në krye Pablo Eskobarin.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi