Narcos – Episodi 20

Narcos – Episodi 20

00:30 21/02/2020

Çfarë po ndodh me Pablon tashmë krejt i pafuqishëm.

Gjatë bisedave të tij me Tatën, policia kolumbiane mund të lokalizojë vendodhjen e tij.

Nëna e Pablos vendos të largohet nga hoteli ku ata janë izoluar.

Eskobari ndërkohë shëtit nëpër qytet i lirë dhe duket sikur atë nuk e mbajnë më mend.

A do të kapet njeriu më i kërkuar në botë në ato vite?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi