Narcos – Episodi 21

Narcos – Episodi 21

00:30 25/02/2020

Teksa të gjithë i ishin vënë pas Eskobarit, një tjetër kartel droge është fuqizuar akoma dhe më shumë.

Agjenti Penja tani duhet të eleminojë rrjetin e Kali-kartel.

Dy vëllezërit Rodrigues, Paco dhe Chepe festojnë milionat e dollareve të fituara në trafikun ndërkombëtar të drogës.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi