Narcos – Episodi 3

Narcos – Episodi 3

22:00 14/01/2020

Agjenti Merfi është zbuluar dhe për të tashmë është vënë edhe shpërblim nga Narcos.

Havier premton se do të gjejnë atë që u fut në shtëpinë e Merfit.

Pablo nuk heq dore për tu futur në kongres dhe si fillim i nevojitet një parti politike mbështëse. A do të mund Eskobar t’i blejë ata?

Tata di gjithçka për tradhëtitë e bashkëshortit të saj, por hesht deri sa ai të fitojë zgjedhjet.

Pablo bëhet baba i një vajze.

Shba ka nevoje për prova për të vertetuar se Pablo Eskobar është një trafikant droge…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi