Narcos – Episodi 33

Narcos – Episodi 33

00:30 17/03/2020

Rafa blen një vilë luksoze për vete dhe shokët e tij “të çmendur”.

Felix po korr sukses të vazhdueshem me biznesin e kontrabandës së drogës.

Me rritjen e marijuanës në shkretëtirë paratë sa vijnë dhe shtohen për të gjithë.

Agjenti Kamarena arrin të futet si punëtor i thjeshtë në plantacionet e drogës.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi