Narcos – Episodi 35

Narcos – Episodi 35

00:30 19/03/2020

Mafia meksikane i jep një paralajmërim agjentit Kamarena nepermjet gruas së tij.

Felix tashmë kërkon të fillojë edhe trafikun e kokainës nga Kolumbia.

Ai tashmë po gjeneron miliona dollarë dhe jo pa qëllim quhet “Kumbari”.

A do të pranojë Karteli Cali të bashkëpunoje me Felix?

Kush e rremben Felix dhe Izabelen?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi