Narcos – Episodi 36

Narcos – Episodi 36

00:30 20/03/2020

Gruaja e Felix rastësisht mëson një të vërtetë të hidhur që mund të shkatërroje martesen e saj në dukje të lumtur…

Agjenti Kamarena shtie në dorë bankierin përsonal të Felix. Çfarë kërkon ai prej tij?

Një operacion i fshehtë vë në rrezik Rafen dhe Don Neton.

A do ta kalojë kufirin drejt ShBA-së njeriu më i kërkuar nga shteti amerikan?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi