Narcos – Episodi 37

Narcos – Episodi 37

00:30 24/03/2020

Dikush vritet padashje gjatë një zënkë për makinën.

Biznesi me kokaikën po sjell edhe miliarda dollarë për Felix dhe anëtaret e organizatës së tij.

Po ashtu edhe zyrtarët e implikuar kërkojnë të ndryshojnë përqindjet që ata marrin…

Kiki përballet për herë të parë me armkun e tij kryesor.

A do të mundet gruaja e Felix të ndahet prej tij?

A do ta fale Don Neto vrasësin e djalit të tij?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi