Narcos – Episodi 38

Narcos – Episodi 38

00:30 25/03/2020

Agjenti Kamarena dhe koleget e tij sulmojnë plantacionet e marijuanës. Çfarë do të ndodhë me tej?

Nê Guadalajara vjen një komision i posaçen amerikan për të shqyrtuar provat e mbledhura për kartelin më të madh të drogës në Meksike.

Çfarë po ndodh me Rafen?

Dikush guxon dhe rremben një agjent amerikan të anti-drogës…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi