Narcos – Episodi 39

Narcos – Episodi 39

00:30 26/03/2020

Kolegu i Kamarenes vihet në levizje për të zbuluar se çfarë ka ndodhur me agjentin e rrembyer.

Po ashtu edhe bashkëshortja e Kikit lutet që ta gjejnë atë sa më shpejt.

Rafa sërish bëhet i gjallë duke rrembyer vajzen që ai dashuron.

A do të arrijë Rafa të arratiset nga Meksika dhe të fillojë një jete të re?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi