Narcos – Episodi 40

Narcos – Episodi 40

00:39 27/03/2020

Më në fund agjentet amerikane zbulojnë vendodhjen e kolegut të tyre të rrëmbyer. A do ta gjejnë ata agjentin Kamarena?

Çfarë do të ndodhë me rrembyesit e Kikit?

Don Neto i jep lamtumirën Felix dhe niset drejt një parajse tropikale.

Po ashtu edhe Miguel Angel Felix Gallardo niset drejt vendlindjes së tij, aty ku nisi gjithçka për të…

Ai arrin te shtie ne dore kasetat e rregjistrimit ku permendet zyrtaret e korruptuar.

A do te kapet dhe cili do te jete fundi i njeriut me te kerkuar ne Meksike?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo