Narcos – Episodi 45


Narcos – Episodi 45

23:00 12/08/2021

Kalderoni e informon Walt mbi tensionin midis grupeve ndërsa Çapo vazhdon ndërtimin e tunelit të tij.

Si do të shkoje takimi mes Feliksit dhe Paços?Të ngjashme