Narcos – Episodi 46


Narcos – Episodi 46

23:00 14/08/2021

Feliks takohet me një udhëheqës politik. Kush do të jetë ai?

Benxhamini merr qëndrim kur rivaliteti Sinaloa dhe Tijuana intensifikohet.

Ekipi i Walt e kthen vëmendjen tek aeroplanët. Të ngjashme