Narcos – Episodi 47


Narcos – Episodi 47

23:00 18/08/2021

Feliks propozon një plan të ri për të ndihmuar PRI të fitojë zgjedhjet dhe të mposhtë Cárdenas.

Kë do të takojë Walt në Ojinaga.Të ngjashme