Narcos – Episodi 48


Narcos – Episodi 48

23:00 20/08/2021

Autoritetet meksikane, FBI dhe Feliks të gjithë kërkojnë Acosta pasi një gazetë boton një intervistë me të.

Ndërkohë në vend fillojnë zgjedhjet presidenciale.Të ngjashme