Narcos – Episodi 49


Narcos – Episodi 49

17:00 22/08/2021

Feliks rrezikon të ardhmen e të gjithë kartelit të tij në shpërndarjen e 70 ton kokainë ndërsa Walt dhe DEA planifikojnë të rrëzojnë perandorinë e mbretit.Të ngjashme