Narcos – Episodi 7

Narcos – Episodi 7

22:00 22/01/2020

Shpërthimi në avion shkakton 107 viktima të pafajshme dhe Pablo Eskobar është autori i dyshuar.

Presidenti Gaviria zotohet se kapja e Eskobarit është detyra primare për të dhe nuk dëshiron ndihmen amerikane.

Vendi është kthyer në anarki me shumë atentate dhe viktima.

Pablo kërkon të hyjë në bisedime për paqe me qeverinë kolumbiane duke vendosur disa kushte.

Situata përkeqësohet me kapjen peng të fëmijeve të disa zyrtarëve të lartë kolumbiane.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi