Narcos – Episodi 9

Narcos – Episodi 9

00:30 04/02/2020

Burgu i Eskobarit pagëzohet me emrin “katedraja”. Por çfarë ndodh realisht brënda tij?

Tashmë duket se të gjithë po marrin frymë lirshëm pas kapjes së Eskobarit.

Pablo rrit taksën e përqindjes tek ortaket e tij të cilët po vazhdojnë trafikun e kokainës.

Merfi dhe Havier arrijnë të kapin një mesazh i dalë nga burgu i Eskobarit.

Ata arrijnë të infiltrojnë edhe shoferin e kamionit të burgut. Cili do të jetë misioni i tij?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi