Ndalimi i tubimeve, “Kushtetuesja” vendos sot

Ndalimi i tubimeve, “Kushtetuesja” vendos sot

08:22 02/03/2021

Gjykata Kushtetuese merr sot në shqyrtim kërkesën e Partisë Republikane sa i përket kundërshtimit të vendimit të qeverisë për ndalimin e grumbullimeve mbi 10 persona gjatë fushatës zgjedhore.

Përfaqësuesit e kësaj partie këtë vendim e cilësuan si të padrejtë pasi shkakton pabarazi në garën zgjedhore sidomos për partitë opozitare të cilat nuk mund të zhvillojnë takime dhe shpalosin programin e tyre me qytetarët për shkak të protokolleve anti-covid.

Që prej vendosjes së këtij urdhri, policia nuk ka kursyer së gjobituri as politikanët që nuk e kanë respektuar këtë vendim.

Klan NewsTë ngjashme