Socialisti Ndre Legisi intervistë për Sali Berishën dhe politikën e tij, nepërmjet demostratave. Sipas Legisit, Berisha në këtë mënyrë do të tregojë se është një shtet brenda shtetit.

Vetëm në Shqipëri kërkohet që të ngrihet një linjë tjetër jashtë institucioneve dhe Berisha qoftë me grevat apo me demostratat do të tregojë se është shtet brenda shtetit. Me Majkon dhe me Metën ai nuk mund të luajë siç ka bërë me të tjerët.”– tha ai./tvklan.al