Ndriçohet Kalaja e Tiranës

Ndriçohet Kalaja e Tiranës

22:20 25/11/2019

Pas Pazarit të Ri, këtë mbrëmje dritat e fundvitit ndriçuan edhe Kalanë e Tiranës.

Ishte Kryetari i Bashkisë, Erion Veliaj, që solli simbolikisht festat edhe në një nga hapësirat më të frekuentuara nga qytetarët e Tiranës dhe turistët e huaj. 

Ai ka premtuar edhe njëherë se festa do ndihet në të gjithë kryeqytetin dhe se këto ditë festash duhet të shërbejnë për t’u treguar me solidare.

Tv Klan


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi