Ndryshime në radhët e zv/ministrave në Qeverinë Rama


Ndryshime në radhët e zv/ministrave në Qeverinë Rama

19:34 13/10/2021

Në mbledhjen e sotme të qeverisë janë bërë disa ndryshime në rang zv/ministrash.

Kështu, zv/ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Bardhylka Kospiri është liruar nga kjo detyrë.

Në këtë pozicion është emëruar Denada Seferi. Enio Civici është emëruar zv/ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, ndërsa Vilma Bello është emëruar zv/ministre e Turizmit dhe Mjedisit.

Mbledhja e qeverisë u drejtua nga zv/Kryeministri Arben Ahmetaj në mungesë të Kryeministrit Rama. /tvklan.al


Të ngjashme