Në Kurthin e Piter Pan – Soni Malaj, Robert Aliaj dhe Eli Fara (sezoni 1)Në Kurthin e Piter Pan – Soni Malaj, Robert Aliaj dhe Eli Fara (sezoni 1)

23:21 23/04/2018

Alketa dhe fëmijët në audicione!

Eli Fara!

Robert Aliaj!

Soni Malaj!

Kamera e fshehtë: Martini !

Surpriza e ditëlindjes së Avilës!

Fushata sensibilizuese e fëmijve!Të ngjashme