Në Kurthin e Piter Pan – Agnesa Vuthaj, Renato Mekolli dhe Manjola Nallbani (sezoni 1)


Në Kurthin e Piter Pan – Agnesa Vuthaj, Renato Mekolli dhe Manjola Nallbani (sezoni 1)

23:24 02/04/2018

Alketa dhe femijet në audicione!

Manjola Nallbani!

Renato Mekolli!

Agnesa Vuthaj!

Bjona dhe Meji në kamerën e fshehtë!

Shtëpia e femijëve!

Të ngjashme