Fundjava ka sjellë fluks pushuesish

Ndryshe nga pjesa më e madhe e vendit në Palasë pushuesit kanë shijuar rrezet e diellit dhe ujin e Jonit.

Turistë të shumtë kanë populluar bregdetin e Himarës dhe zonave përreth.

Siç duket edhe nga pamjet, fundjava ka sjellë fluks pushuesish në Palasë.

Tv Klan