Ne pritje te Miss Shqiperia 2021 – Episodi 2 (29 Qershor 2021)

Ne pritje te Miss Shqiperia 2021 – Episodi 2 (29 Qershor 2021)

21:08 30/06/2021

Miss Shqiperia, eventi i pervitshem i bukurise mbareshqiptare, i cili shtegeton prej 23 vjetesh nga njera kala ne tjetren, duke sjelle ne fokus jo vetem bukurine autentike femerore, por edhe historine, traditen, turizmin dhe madheshtine e vendit tone. Nje shfaqje unike per nga lloji i saj, e cila nuk eshte vetem nje nate spektakolare per te zgjedhur me te bukuren, por nje shtegetim disa mujor per te vleresuar dhe nxjerre ne pah ate c’ka kemi me te mire: vendin tone dhe gjithe vecantite qe i vijne nga pas.

Nderkohe per te mberritur deri ne mbremjen e kurorezimit, ne programet “Ne pritje te Miss Shqiperia” njihemi me konkurrentet pjesemarrese, rrefimet e tyre, boten e brendshme, por edhe emocionet e perballjes me te ftuarit me te spikatur te ekranit shqiptar.Të ngjashme