Në Vlorë “zbarkojnë” rusët dhe italianët

Në Vlorë “zbarkojnë” rusët dhe italianët

15:58 17/08/2019

Turistët: Deti është i mrekullueshëm, do rikthehemi sërish

Vlora është destinacioni i pushuesve nga Italia, Rusia dhe Polonia në këto ditë të nxehta të Gushtit.

Pjesa më e madhe e tyre e vizitojnë për herë të parë Shqipërinë. Thonë se do të rikthehen sërish.

I magjeps jo vetëm natyra e mrekullueshme, po sipas tyre edhe çmimet e favorshme.

Pushuesit vendas nuk mungojnë. Turistët po shfrytëzojnë temperaturat e larta për të shijuar ditët e fundit me diell të ketij sezoni turistik.

Tv Klan

Të ngjashme
UKT