Shtyrja e negociatave, Zaev kërkon zgjedhje të parakohshme

Posta

Shtyrja e negociatave, Zaev kërkon zgjedhje të parakohshme

12:35 19/10/2019

Kryeministri Zoran Zaev kërkoi të organizohen zgjedhje të parakohshme sa më shpejt që është e mundur. Këtë gjë do të kërkojë edhe në takimin e liderëve që do të mbahet nesër.

Kemi përgjegjësi për vendimet tona, situata kërkon përgjegjësi serioze nga vetë unë. Ëndërra evropiane nuk do të shkatërrohet“, tha ai në një konferencë për mediat.

Kryeministri Zoran Zaev i pyetur nga gazetari i TV Klan Macedonia nëse propozimi për zgjedhje të parakohshme parlamentare është i tiji, apo është vendim i të gjithë shumicës parlamentare, tha se është propozim i tij.

Ai po ashtu tha se Ahmeti duhet ta ndryshojë qëndrimin dhe vendi të shkojë në zgjedhje të reja parlamentare. /Klan Macedonia


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi